Jordi Triola

Pagar amb el mòbil: és un mètode segur?

El telèfon mòbil s’ha convertit en una part imprescindible de les nostres vides. La majoria de persones, per no dir totes, utilitzen el seu telèfon per navegar per internet, veure vídeos, escoltar música o fer fotografies. A més a més en els últims mesos s’ha consolidat com una alternativa a les targetes clàssiques, ja que pagar amb el mòbil evita l’intercanvi de diners en metàl·lic i, per tant, possibles fonts de contagi. El seu ús és tan senzill com obrir una aplicació i ordenar un traspàs de diners o apropar-lo a una terminal de cobrament perquè es faci de forma automàtica.

En aquest article veurem les opcions que tens per fer pagament, També t’explicarem com pagar amb el mòbil de manera segura amb cada una d’elles mantenint en tot moment el teu compte protegit.

Saber-ne més