Jordi Triola

Coneix l'agència

Iniciativa i seguretat davant la incertesa

Jordi Triola i Guillem

Fundador

La nostra història

L'agència d'assegurances Jordi Triola S.L. va ser creada per Jordi Triola i Guillem l'any 2001, després d'una experiència en el sector assegurador de més de 15 anys en els quals va desenvolupar diferents càrrecs directius, tant en l'àmbit gironí com català.

L'experiència acumulada va ser determinant per poder emprendre un projecte consolidat com el que ha esdevingut avui dia la nostra agència, sense deixar mai de vetllar per les necessitats asseguradores de les persones, els comerços i les empreses, les quals des de fa molts anys, han confiat en nosaltres. Vint anys després, ens fa una il·lusió especial disposar d'un equip de professionals que treballen cada dia per poder oferir al client la tranquil·litat que es mereix. Considerem que més enllà de la feina ben feta, ens distingim per un tracte proper amb el client perquè ens agrada consolidar una relació de professionalitat.

Com a agència, també formem part del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona, el qual suposa una doble garantia per al consumidor a l'hora de prestar els nostres serveis. Per últim, però no menys important, fruit de la dedicació i del treball realitzat per tot l'equip durant més de 15 anys, els informem del nostre trasllat a les noves oficines. Així doncs, seguim recorrent el nostre camí per esdevenir un punt de referència cèntric a la ciutat de Girona, i al mateix temps oferir un servei de professionalitat en un entorn més confortable per als nostres clients. D'aquesta manera, obrim les nostres portes a totes aquelles persones que s'animin a venir a saludar-nos. Estarem encantats i encantades d'atendre-les.

Equip

Maribel Muñoz

Incorporació: Març 2001
Funcions:
Producció
Sinistres de diversos
Comptabilitat

M. Àngels Gómez

Incorporació: Maig 2014
Funcions:
Dep. Comercial

Jordi Triola Rodríguez

Incorporació: Gener 2021
Funcions:
Dep. Comercial
Sinistres d’Autos
Xarxes socials

Valors

Proximitat

Considerem un tret diferenciador de la nostra agència l’atenció constant que dediquem als nostres clients.

Professionalitat

Considerem que una feina ben feta és vital perquè el client no deixi de confiar en nosaltres abans, durant, i després de la contractació de la pòlissa.

Experiència

Gràcies al nostre recorregut i formació constant, hem estat capaços d’esdevenir l’equip professional que som actualment.

Resiliència

Tenim la capacitat d’adaptar-nos als canvis constants que ens planteja el nostre món per poder oferir sempre un servei de garantia als nostres clients.